Cégünkről

Minden, amit a folyamatosan növekvő cégünkről tudni érdemes.

Cégünk 2012. évi megalakulás óta a nemzetközi szállítmányozás aktív szereplőjévé vált, aminek hatására bővült a járműparkunk is. Lépésről lépésre fejlődő cégünk, gyakorlatilag a kft. megalakulása óta elsősorban nemzetközi fuvarozással foglalkozik.

Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi raklapos árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket.

Sikerült elérnünk, hogy már több megbízóval is hosszútávú együtt működési megállapodást kössünk, ami biztosítja az állandó fuvarfeladatokat, ugyanakkor elismerés számunkra az elvégzett munka minőségét illetően, amit természetesen minden alkalommal szem előtt tartunk, arra törekedve, hogy más partnerek bizalmát is elnyerhessük.

A fuvarok szervezését, és legoptimálisabb lebonyolítását, terület specifikusan képzett logisztikus szakember gárdánk látja el, annak érdekében, hogy a megbízói igényeket minden európai régióban megfelelő járműkapacitással tudjuk kiszolgálni.

Debreceni székhelyű cégünk az Európai Unió teljes területén, ezen belül különösen Németországban, Ausztriában, Olaszországban és Angliában végez export-, és import-szállítmányozást.

Ami Önnek terhet jelent, az nekünk megbízást!

Nemzetközi fuvarozási mutatóink:
40 kamionok száma
5 200 teljesített fuvarmegbízások száma
4 200 000 megtett kilométer